Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez & Rauw Alejandro – “Baila Conmigo”

Zet alvast 12 maart in je agenda, want dan verschijnt Selena Gomez’ Spaanstalige ep Revelación. Twee weken geleden kregen we daarvan met “De Una Vez” de eerste single te horen, waarmee de Mexicaans-Amerikaanse zangeres alvast een gevoelige snaar wist te raken. In opvolging van haar oprechte album Rare vorig jaar blijft Selena Gomez zichzelf ontdekken en ontplooien. Een project in de taal waar ze mee is opgegroeid, sluit daar mooi bij aan. Wel hopen we dat de rest van Revelación niet klinkt als nieuwste single “Baila Conmigo”.

Bij Spaanstalige muziek denken we al snel aan het intussen afgezaagde genre reggaeton. Op “De Una Vez” bewees Selena Gomez ons nog dat ze perfect latinmuziek kan maken zonder tot die eentonige drums te vervallen, maar op “Baila Conmigo” is het jammer genoeg raak. Samen met de Puerto Ricaanse rapper Rauw Alejandro brengt ze niet enkel vrij inspiratieloze reggaeton; het nummer is ook nog eens deksels saai. Het tempo ligt laag, wat enerzijds een zekere melancholie oproept, maar ook een hele sleur teweegbrengt. Op “Baila Conmigo” vragen de artiesten ons ten dans, maar op dit nummer blijven we toch liever aan de zijkant staan.

Selena Gomez: Facebook / Instagram / Twitter

Rauw Alejandro: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez - "My Mind & Me"

Selena Gomez behoort nog steeds tot de grootste tieneridolen ter wereld, heeft met Rare Beauty een cosmetica-imperium uit de grond gestampt en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
AlbumsRecensies

Selena Gomez - Revelación (★★): Mooi om te zien, saai om te horen

Het is 2010. Disneyster Selena Gomez brengt met haar band The Scene een Spaanse vertaling van haar hit “A Year Without Rain”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.