InstagramMuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren zoekt beretoffe collega’s

Zes jaar bestaat Dansende Beren ondertussen al en nog steeds amuseren we ons te pletter bij het schrijven van artikels. Als relatief jonge blog zijn we dan ook blij dat zoveel mensen ons weten te appreciëren; we proberen alles zo leuk mogelijk te maken voor ons en voor jullie, onze lezers. Omdat we graag zoveel mogelijk inhoud aan de man brengen, is een extra beer altijd mooi meegenomen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ben jij gepassioneerd door muziek en schrijven? Dan ben je de persoon die we zoeken voor Dansende Beren.

Deze site werkt volledig met vrijwilligers, dus geld zal je er niet mee verdienen, maar een leuk team en een karrenvracht aan ervaring maken wel deel uit van het aanbod. Een extra voordeel: via Dansende Beren krijg je soms de zotste singles en albums een week of zelfs maanden op voorhand. Daarnaast kunnen we jou op heel wat concerten gratis binnenkrijgen, in ruil voor een recensie. Het is momenteel jammer genoeg even wachten tot de coronamaatregelen versoepelen, maar dat zal die geweldige gratis concerten alleen maar specialer maken. Of doe je liever een interview met een van je favoriete artiesten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ervaring is zeker niet vereist; een natuurlijke interesse voor muziek is meer dan genoeg. Met Dansende Beren willen we vooral dat je je amuseert en dat je jezelf ontplooit. Motivatie en liefde voor muziek staan centraal. Gelijkgestemde zielen leren kennen hoort er ook bij, zelfs in tijden van gesloten cafés en afgelaste optredens zien de beren elkaar regelmatig op een Zoomquiz of de bijhorende Zoomdrink.

Onze site kent geen grenzen als het op genres aankomt. Fans van de nieuwe Porridge Radio, Zwangere Guy, Dua Lipa, Bruce Springsteen, King Gizzard & the Lizard Wizard of Architects zijn allemaal welkom. Zolang je een gefundeerde mening formuleert, zien wij niet in waarom je niet in ons team zou passen. Iedereen met een liefde voor muziek, ongeacht het genre (jazz, hiphop, indie, rock, pop, metal et cetera) ontvangen we met open armen. We proberen je zo goed mogelijk te begeleiden, zodat je met de juiste feedback kan evolueren tot een competente schrijver met een vlotte pen.

Denk je: ‘Meh, schrijven doe ik toch niet zo graag’, dan kunnen we jou alsnog gebruiken. Ben je een taalpurist die al je vrienden op hun fouten wijst? Dan kan je het eindredactieteam vervolledigen om onze tekstjes na te lezen, zodat we in de toekomst artikels kunnen brengen die nagenoeg perfect zijn. Doe je liever iets multimediaals (foto, video, Instagram, webontwerp…) of organisatorisch, dan zijn we daar ook voor te vinden, zolang er een goed idee in zit. Bij Dansende Beren zijn de opties eindeloos.

Voel je het kriebelen? Heb je zin om jouw beste pen boven te halen? Mail dan een motivatie, een klein idee van je kunnen en enkele van jouw favoriete artiesten en songs naar beir@dansendeberen.be. Wie weet dans jij binnenkort mee met de rest van de beren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.