Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Shadows – “nite swim”

Luna Shadows heeft een naam die we eerder zouden associëren met een groep die op Graspop de weide aan flarden speelt, maar het is wel degelijk de artiestennaam van een Amerikaanse popster in spe. Meer dan veertig miljoen streams wist de Californische zangeres met de DIY-aanpak reeds te verzamelen en dat lijkt nog maar de start van iets groots te zijn.

Wie nog niet vertrouwd is met Luna Shadows, kan haar dankzij het fijne “nite swim” leren kennen. Haar liefde voor contrasten komt in de nieuwe single goed naar voren, want de contrasten tussen duistere en lichte elementen weten elkaar muzikaal aan te trekken. “nite swim” mag dan geen grote plottwist bevatten, toch weet het door zijn toegankelijkheid te overtuigen. De duistere pop van Luna Shadows is een helder lichtje in deze moeilijke tijden en weet met zekerheid een groot publiek te bereiken.

Luna Shadows brengt op 12 februari haar debuutalbum Digital Pacific uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.