Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Don’t Worry – “As If By Magic”

Don’t Worry is een rockband uit het Engelse Essex die muziek maakt onder het platenlabel Specialist Subject. Bijna twee en een half jaar na hun debuutalbum, Who Cares Anyway, komen ze nu met een gloednieuwe single. “As If By Magic” is een pleidooi voor de appreciatie van het heden. Zanger Samuel Watson vindt dat het ‘nu’ te vaak vergeleken wordt met ‘the good times’ en de nostalgie van het verleden. Aan de hand van de nieuwe single wil hij duidelijk maken dat we niet te lang in die nostalgie moeten rondhangen, maar de waarde van elke nieuwe ervaring moeten appreciëren. Dat lukt hem heel goed, want het aanstekelijke nummer houdt je aandacht erbij van begin tot einde.

Muzikaal stapt de Britse band stilaan weg van de stijl van hun album Who Cares Anyway uit 2018. De nieuwe single klinkt namelijk weinig melancholisch, en heeft een vrolijke en catchy sound. De gitaarriff in de strofes van “As If By Magic” is zo aanstekelijk dat hij de hele dag in je hoofd blijft hangen. De soms duistere tekst wordt heel vrolijk gebracht, waardoor je als luisteraar jolig zinnen als ‘dive into the runways’ en ‘chop off the top of my head’ meezingt. Al bij al is “As If By Magic” een veelbelovende voorbode van wat we dit jaar van Don’t Worry mogen verwachten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pauwel - ''Deer''

In 2020 bracht Sint-Niklazenaar Pauwel (voluit Pauwel de Meyer) zijn solodebuut-ep Pauwel uit. In de lente van 2022 komt zijn eerste volledige…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.