Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Audrey Mika – “Excuses”

Foto: Clay Westcott

Zoals bij heel wat collega’s, begon het parcours van Audrey Mika ooit met het uploaden van covers op YouTube. Haar heerlijk poppy stemgeluid viel dan ook snel in de smaak en leverde haar een platencontract op bij Sony. In 2018 begon ze met het uitbrengen van haar eigen muziek en bleef haar aantal fans groeien. Nadat ze in 2020 de ene succesvolle single na de andere loste, hoopt ze in 2021 net hetzelfde te doen.

Eerlijk is eerlijk. “Excuses” is een single die wel heel hard op Ariana Grande geïnspireerd lijkt te zijn. We krijgen zachte, verleidelijke zanglijnen te horen en qua instrumentals krijgen we een schattige trapbeat. De gelijkenissen met Grande zijn dus groot, waardoor we in “Excuses” dus wat op zoek zijn naar hetgeen haar onderscheidt van haar collega’s. Slecht is het nummer zeker niet, maar we hopen dat ze zichzelf in 2021 als artiest vindt en met een heel nieuw geluid komt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Audrey Mika – “Red Gatorade”

Als je meer dan anderhalf miljoen abonnees hebt op YouTube, mag je jezelf een echte internetster noemen. Bij het horen van zo’n…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.