Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Audrey Mika – “Red Gatorade”

Als je meer dan anderhalf miljoen abonnees hebt op YouTube, mag je jezelf een echte internetster noemen. Bij het horen van zo’n massief aantal schrikken we toch wel een beetje, want hoe kom je daar aan? Wel, de 20-jarige Audrey Mika deed het door covers te zingen van onder andere Billie Eilish en Ariana Grande. Dit deed ze niet zomaar, neen: ze zong die gigantische hits van haar favoriete artiesten door een iconische roze speelgoedmicrofoon. Zo schep je natuurlijk wel wat aandacht! Voornamelijk om die reden ontstond er een grootschalige fanbase voor haar, die smeekte voor eigen muziek. Ondertussen heeft de Amerikaanse al één ep en twee albums uitgebracht en is ze hard aan het werken aan een derde langspeler. Daarvan krijgen we vandaag een eerste voorsmaakje te proeven.

Met “Red Gatorade” gaat de popster op zoektocht naar een fris, maar standaard popdeuntje dat wel eens zou kunnen opduiken in verschillende hitlijsten. We missen wat originaliteit, maar ondanks dat minpuntje krijgen we wel een dansbaar geheel. Ook aan de songtekst is er heel wat gesleuteld, waardoor we toch het gevoel hebben dat “Red Gatorade” op sommige momenten naar de verfrissende kant toe neigt. Dan kijken we vooral naar het pre-refrein waarmee Audrey Mika uiterst creatief uit de hoek komt. We willen meer van deze euforische pop, die op verscheidende momenten gemengd is met een vleugje r&b. Desalniettemin mag de zangeres de volgende keer iets vindingrijker tevoorschijn komen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "Open Up the Heavens"

Jade Bird, de jonge Britse met haar gitaar en aanstekelijke lach, lijkt goed op weg naar haar tweede langspeler. In de afgelopen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ - "Misunderstood"

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn - "3, 2, 1"

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.