Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emotional Oranges – “Bonafide” (feat. Chiiild)

Emotional Oranges is misschien niet meteen de bekendste band, maar het duo heeft zeker talent. Niemand weet precies wie ze zijn, maar één ding staat vast: als audio engeneer voor Drake en stemcoach van Adele weten A en V verdomd goed waar ze mee bezig zijn. Als band gaat het dan ook al een tijdje voor de wind, want in geen tijd stromen de miljoenen streams binnen. Nu, met al twee albums op de teller, zit er alweer een vervolg aan te komen. Voor het splinternieuwe “Bonafide” sloegen de twee de handen in elkaar met Chiiild. De Canadese artiest is een groot opkomend talent, en dus lijkt het een ijzersterke samenwerking te worden.

“Bonafide” zit dan ook goed in elkaar, want het beste van twee werelden komt perfect samen. De chille productie, de beats… het zorgt allemaal voor een gigantisch rustige vibe. Doe daar nog eens bovenop dat de stemmen van V en Chiiild nog eens perfect samengaan en het verhaaltje is eigenlijk compleet. Met een lo-fi gitaartje en een leuke baslijn is de sfeer lekker donker en de refreinen blijven hangen. Het nummer zit goed in elkaar en zou perfect op een zwoele zomerdag de temperatuur nog wat de hoogte in kunnen jagen. Gigantisch veel gebeurt er niet, maar dat is ook helemaal geen probleem. Emotional Oranges gaat een mooie toekomst tegemoet en dat wordt dankzij “Bonafide” nog maar eens in de verf gezet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

680 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De vijf van "Den Beir" - 125

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 125ste keer hebben we voor jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.