Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees – “Girls Like Us”

De Duitse popwereld heeft de laatste jaren steeds minder artiesten internationaal op de kaart kunnen zetten, maar gelukkig brengt de piepjonge Zoe Wees daar verandering in. De achttienjarige singer-songwriter waagde zich aan The Voice Kids, waar ze uiteindelijk nog voor de finale naar huis trok. Afgezien heeft ze daarvan wellicht niet al te veel, want al snel kon ze een platencontract tekenen en wist ze met haar single “Control” vorig jaar een gigantische hit te scoren. In 2021 wilt ze de vruchten die ze in 2020 plantte, verder oogsten met heel wat nieuwe muziek.

Voor “Girls Like Us” kiest Zoe Wees ervoor om het tempo wat op te drijven en lijkt ze eveneens sterk in haar schoenen te staan, ondanks dat ze zich uiterst kwetsbaar opstelt in haar tekst. “Girls Like Us” gaat over zelfacceptatie en de moeilijke weg naar zelfliefde, iets waarmee de jonge zangeres al een tijdje kampt. Door haar onverwachte succes maken die negatieve gevoelens echter plaats voor geluksmomenten en die positiviteit trekt ze ook muzikaal door. Zoe Wees schittert op haar krachtige ballade en laat definitief horen een grote ster in wording te zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1222 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single IBE - "Control"

IBE heeft er een mooie zomer opzitten. De jongeman speelde op Rock Werchter, Crammerock en zelfs een klein concert op Pukkelpop. De…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 22 - 28 februari

Filmpjes overal? Een oscar zal het filmpje van de week nooit krijgen maar wat ons betreft verdienen ze het allemaal. Het filmpje van een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" - 20

Zoals gewoonlijk maken we aan het eind van de week een kleine round-up met een vijftal liedjes. Nummers die we niet gedeeld hebben, maar die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.