Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees – “Girls Like Us”

De Duitse popwereld heeft de laatste jaren steeds minder artiesten internationaal op de kaart kunnen zetten, maar gelukkig brengt de piepjonge Zoe Wees daar verandering in. De achttienjarige singer-songwriter waagde zich aan The Voice Kids, waar ze uiteindelijk nog voor de finale naar huis trok. Afgezien heeft ze daarvan wellicht niet al te veel, want al snel kon ze een platencontract tekenen en wist ze met haar single “Control” vorig jaar een gigantische hit te scoren. In 2021 wilt ze de vruchten die ze in 2020 plantte, verder oogsten met heel wat nieuwe muziek.

Voor “Girls Like Us” kiest Zoe Wees ervoor om het tempo wat op te drijven en lijkt ze eveneens sterk in haar schoenen te staan, ondanks dat ze zich uiterst kwetsbaar opstelt in haar tekst. “Girls Like Us” gaat over zelfacceptatie en de moeilijke weg naar zelfliefde, iets waarmee de jonge zangeres al een tijdje kampt. Door haar onverwachte succes maken die negatieve gevoelens echter plaats voor geluksmomenten en die positiviteit trekt ze ook muzikaal door. Zoe Wees schittert op haar krachtige ballade en laat definitief horen een grote ster in wording te zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Daddy's Eyes"

De Duitse zangeres Zoe Wees kende haar start bij The Voice Kids, waarna ze opgepikt werd door Sony en er een contract…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moli - "Crying in the Swimming Pool"

De Brits-Belgische Moli bracht in 2021 de zeer fijne ep Préface uit, waar ze op een heerlijke retro sound afwisselde tussen Engels…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TENDER - "Control"

Na de release van een korte ep genaamd Side A in 2020, bleef het eventjes stil rondom het Britse electropopduo TENDER. Toch hebben Dan Cobb…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.