Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NuKey – “Antidote”

House is toch wat een onbekend genre hier bij Dansende Beren. We zien niet vaak iets in dit genre langskomen, dus grijpen we elke kans die er is om elk genre te recenseren! Deze keer is het “Antidote” van het Britse duo NuKey. Heel bekend zijn de twee niet, maar muziek maken kunnen ze wel. Elke productie die uit hun vingers komt, is ideaal voor elke feestgelegenheid.

“Antidote” begint rustig, maar dat is niet voor lang. Al snel horen we een drop naderen, en wat voor eentje. De synths in deze drop zorgen voor een sfeer die we in deze tijden toch wel nog nodig hadden. Stilzitten is onmogelijk en we wanen ons even op een festival tussen duizenden mensen die allemaal aan het dansen zijn. Na een rustig stukje komt er weer een drop en die lijkt nog steviger en beter dan de vorige. Wij denken alvast dat we nog veel van deze twee heren zullen horen!

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

61 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.