Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ZAYN – “Vibez”

Zayn is onlangs vader geworden, maar dat houdt hem duidelijk niet tegen om singles uit te brengen. Het duurde even voordat we weer een individueel nummer van Zayn te horen kregen, maar in september was het eindelijk zo ver. Met “Better” kondigde hij de start van een nieuw album aan. Sinds kort was het vooral aan de hand van samenwerkingen met andere artiesten dat we een stukje van Zayn konden oppikken. Zo bracht hij “Rumors” uit met Sabrina Claudio, en werkte hij samen met SHAED op “Trampoline”. Voorafgaand aan deze samenwerkingen bracht hij in 2016, na zijn breuk met One Direction, zijn debuutalbum Mind of Mine uit, gevolgd door Icarus Falls in 2018. Nu kunnen we dus zijn derde album verwachten. De derde plaat van het voormalige One Direction-lid, dat zijn meest persoonlijk project tot nu toe is, wordt 15 januari uitgebracht.

Ook Zayns nieuwste single “Vibez” staat op de tracklist van zijn aankomend album. Wat eerst op een ingetogen nummer lijkt, ontpopt zich al snel tot een aanstekelijk lied. De zachte intro creëert vanaf het begin een mysterieuze sfeer die doorheen heel het nummer aanwezig blijft. Vooral vocaal blinkt Zayn weer uit, wat geen verrassing meer is. Revolutionair zouden we “Vibez” niet noemen. Het lijkt op eerdere muziek waarin het thema telkens gericht is op liefde, maar dat verandert niets aan het feit dat een leuk lied blijft! Nu is het afwachten tot 15 januari, de dag waar zijn fans al drie jaar op wachten.

Facebook / Twitter / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

ZAYN - Room Under The Stairs (★★★★): Helemaal op zijn voorwaarden

Vraag aan een One Direction-fan of ze nog weten waar ze waren op 25 maart 2015, en de kans is vrij groot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ZAYN - "What I Am"

ZAYN is na al die tijd nog steeds bekend als een van de leden van boyband One Direction. Zijn vertrek bij de…
AlbumsRecensies

SHAED - High Dive (★★½): Niet echt een avontuurlijke duik

Chelsea Lee, haar man Spencer Ernst en diens tweelingbroer Max Ernst timmeren al enkele jaren aan de weg naar succes. Oorspronkelijk begonnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.