Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ZAYN – “Better”

Zayn

Na een aantal succesvolle jaren met de Britse boyband One Direction besloot Zayn Malik in 2015 zijn eigen weg in te slaan. Hij wilde zichzelf vinden, en een jaar na de breuk is dat hem ook gelukt. Het resultaat van die zoektocht was zijn debuutalbum, Mind of Mine, waarop singles als “Pillowtalk” te vinden waren. Vervolgens ging de man enkele geslaagde samenwerkingen aan met onder andere Taylor Swift, Snakehips en Sia, en volgde er nog een tweede plaat, Icarus Falls. Hierna bleef het even stil in huize Malik, maar nadat zijn vriendin Gigi Hadid gisteren van hun dochtertje beviel, introduceert hij vandaag zijn nieuwe single.

Met “Better” geeft Zayn ons het ideale nummer voor een luie zondag. De zwevende groove brengt ons in een vredige sfeer. De klank van de gitaar op de achtergrond benadrukt de romantiek, een thema dat we intussen al gewoon zijn zijn van Zayn. Naarmate het nummer vordert, evolueert ook de beat, waardoor we probleemloos geboeid blijven. Dat Zayn een sterke stem heeft hoefde hij eigenlijk niet meer te bewijzen, maar ook deze single is weer indicatief van zijn talent. Met “Better” doet hij de verwachtingen voor een volgend nummer zeker stijgen.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Louise Vilenne Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief