Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MOD SUN – “Flames” (feat. Avril Lavigne)

De nieuwe garde aan poppunk bestaat tegenwoordig vooral uit rappers. Machine Gun Kelly is daar het perfecte voorbeeld van en nu gaat ook zijn maatje MOD SUN die kant op. De twee werkten eerder al samen, maar nu slaat MOD SUN de handen in elkaar met het poppunkicoon Avril Lavigne. Althans, dat was ze vooraleer ze punkloze popmuziek begon te maken. Het is geen toeval dat de twee samen muziek uitbrengen, want beide artiesten werken aan een nieuwe plaat met dezelfde producer in dezelfde studio. John Feldmann (bekend van Goldfinger) bracht de twee samen en dat leverde deze “Flames” op.

Van bij het begin eist Avril Lavigne alle aandacht op. Ze zingt ‘I still burn for you’, maar het nummer begint toch redelijk dramatisch en saai. Na een twintigtal seconden komen er dan gitaren in het geheel en lijkt MOD SUN er iets meer power aan te geven. Zijn vocals zijn typisch emorap, maar de combinatie tussen het eerder schreeuwerig gerap en de meer commerciële vocals van Lavigne lijkt hier wel te werken. Na anderhalve minuut schiet het nummer met wat grootse gitaren pas echt in gang. Jammer genoeg blijkt dit meteen ook het laatste wapenfeit van de song, maar het maakt ons wel nieuwsgierig naar beide platen van de artiesten. Wie weet krijgen we toch nog een poppunkplaat van Avril te horen!

Avril Lavigne: Facebook / Instagram / Twitter

MOD SUN: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3389 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Avril Lavigne - Love Sux (★★★½): Terugkeer naar de vorm uit de hoogdagen

2002, exact twintig jaar geleden, veroverde de toen zeventienjarige Avril Lavigne de wereld met haar monsterhit “Complicated”, gevolgd door de al even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne - "Love It When You Hate Me" (feat. blackbear)

Bijna twintig jaar geleden stormde Avril Lavigne voor velen vanuit het niets naar de top. Ze was het ruigere antwoord op Christina…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.