Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai – “MAZZA” (feat. A$AP Rocky)

2020 was een bijzonder moeilijk jaar voor slowthai en dat niet alleen omwille van het coronavirus. De Brit deed zijn reputatie als enfant terrible alle eer aan tijdens een awardceremonie en werd daardoor niet op kritiek gespaard. Daarnaast kreeg de Britse rapper ook nog eens te kampen met mentale problemen. Gelukkig kon hij zijn gedachten verzetten door te werken aan een nieuw album: TYRON. Door de nieuwe Britse variant van het coronavirus kan slowthai een aantal campagnes ter promotie van zijn album niet uitvoeren, maar de release op 5 februari komt gelukkig niet in het gedrang. Om die plaat toch nog eens in de kijker te zetten, krijgen we nu een dikke maand voor de release eindelijk de veelbesproken samenwerking met de Amerikaanse rapper A$AP Rocky te horen.

Het virus kan slowthai duidelijk niet stoppen, want met “MAZZA” slaat slowthai ons nog maar eens met verstomming. Met het nummer keert de Brit terug naar de rauwe energie waarmee hij op Nothing Great About Britain nog voor furore zorgde. De beat is loeihard en is vooral de ideale basis waarop slowthai zijn ongenaakbare flow de vrije loop kan laten gaan. Het aandeel van A$AP Rocky mag dan wel redelijk beperkt zijn met amper een korte strofe, maar dat volstaat om “MAZZA” naar het volgende niveau te brengen. Een nieuwe sterke voorbode van TYRON waardoor de verwachtingen nog wat hoger komen te liggen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1332 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

BROCKHAMPTON - ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE (★★★★): Het op een na laatste hoogtepunt

In 2010 raapte Kevin Abstract ‘the best boyband since One Direction’ samen, genaamd BROCKHAMPTON. Ze staan bekend om hun diverse sound die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BROCKHAMPTON - "COUNT ON ME"

We zitten in de laatste rechte lijn richting Roadrunner: New Light, New Machine, het nieuwe album van BROCKHAMPTON dat over exact een…
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - TYRON (★★★½): Brits woelwater legt zichzelf onder de loep

Al enkele jaren maakt slowthai naam voor zichzelf als enfant terrible, maar tegelijk ook als posterboy van de Britse hiphopscene. Met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.