FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

DOUR (her)bevestigt Stormzy, Tom Misch & Yussef Dayes, Chase & Status en meer!

© CPU – Bert Savels

Mooi nieuws op een druilerige dag vandaag, en vooral hoopvol nieuws voor de festivalzomer van 2021. DOUR heeft zonet een aantal nieuwe namen (herbevestigd). Juweeltje van de mooie ketting is natuurlijk Stormzy, die volgend jaar dus terug naar Wallonië afzakt. Daarnaast krijgen we nog een mooie variërende lijst aan bands, met onder andere Ben Klock, Channel Tres, Chase & Status RTRN II JUNGLE DJ SET, EARTHGANG, Loyle Carner, SLIFT, The Beths, Nubya Garcia, Sevdaliza, Tom Misch & Yussef Dayes en onze eigen Zwangere Guy. Het begint een mooie affiche te worden, daar in DOUR, want eerder dit jaar werden onder andere Angèle, A$AP ROCKY, Sven Väth, Amelie Lens en veel meer al bevestigd.

DOUR 2021 vindt plaats van 14 tot en met 18 juli. De tickets zijn nu te koop, de voorlopige affiche vind je onderaan het artikel en mocht je nog meer info willen, kan je altijd terecht op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen vetgedrukt):

A$AP ROCKY – Amelie Lens – Angèle – AZF – Ben Klock – BIA – Billx – Black Lips – Black Empire Sun – The Blessed Madonna – Bonnie Banane – Bosh – Boy Harsher – Caballero & JeanJass – Carl Cox – Channel Tress – Chase & Status – Dirtyphonics – DYEN, EARTHGANG – Excision – Freddie Gibbs – Freeze Corleonie – Honey Dijon – I Hate Models – Inner City – Josman – King of the Rollers & Inja – Lala &ce – Laylow – Los Bitchos – Loyle Carner – Modeselektor – Moesha 13 – Molchat Doma – Niska – Nubya Garcia – Octa Octa – Palms Trax – Princess Nokia – Reinier Zonneveld – REZZ – Roméo Elvis – Rone – Sevdaliza – SHERELLE – SLIFT – Squarepusher – Stormzy – Sven Väth – Swing – The Beths – ALLIANCE: JACIDOREX b2b X&TRICK – Tom Misch & Yussef Dayes – Vladimir CauchemarVon Bikräv b2b Krampf – Yseult – Zwangere Guy

906 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesFestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Festivalzomer 2021: Wie zien we volgend jaar terug op Dour?

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de festivalzomer van 2020. Dat het er eentje in mineur wordt, is in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour (her)bevestigt Angèle, Sven Väth, Amelie Lens, Black Lips en meer voor 2021!

Dour c’est l’amour! Al zullen we wel nog een jaar extra moeten wachten voor we weer volop DOUREEEEH mogen roepen. Bij de…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Yin Yin, Pongo, EMY, Channel Tres en nog meer te ontdekken namen op Dour 2020!

Ook dit jaar valt er weer bijzonder veel te ontdekken op Dour en dan voornamelijk in Le Labo. De kleinste tent krijgt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.