Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Imogen Heap – “Last Night of an Empire”

Imogen Heap won in haar carrière al twee Grammy Awards: eentje voor haar eigen album Ellipse en eentje als medeproducer van 1989 van Taylor Swift. Vraag aan de gemiddelde Britse zanger(es) naar ondergewaardeerde artiesten en binnen de vijf namen zal de 43-jarige singer-songwriter ten berde worden gebracht. In 2005 leek de zangeres van Frou Frou met “Hide and Seek” – later gesampled door Jason Derulo – op weg naar de doorbraak in de Verenigde Staten dankzij de tv-reeks The O.C., maar daarna werd het opnieuw vrij stil rond Heap.

Met “Last Night of an Empire” brengt ze nu nog eens een nieuw nummer uit. En daarbij blijft ze trouw aan haar eigen stijl, waarbij naast de zang en de tekst ook de arrangementen tot in de puntjes Imogen Heap uitstralen. Dat het nummer vaag doet terugdenken aan grootste radiohit “Goodnight and Go”, maar tegelijk ook ergens de vibe van “Hide and Seek” meeheeft, maakt dit een pareltje. Je moet er wel voor open staan, KaBoom!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Red Machine - “Renegade” (feat. Taylor Swift)

Het zijn bijzonder vruchtbare dagen voor de fans van Big Red Machine, want de supergroep lost vandaag al zijn derde(!) single deze…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
Muzieknieuwtjes

Waarom maakt Taylor Swift haar muziek opnieuw?

Soms brengt een artiest een verjaardagseditie uit van een oud album en dan wordt de originele tracklist eventueel aangevuld met enkele bonusnummers….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.