Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ELI – “Tears In The Morning”

Tijdens de eerste lockdown organiseerden we met Dansende Beren de nu al legendarische Winterslaapsessies, waarbij zowel nationaal als internationaal talent de kans kreeg om zich tijdens een livestreamconcert op onze Facebook voor te stellen. Ook de Duitse popster ELI wist zo een goede indruk achter te laten en nestelde zich met zijn single “Ghosts” in ons geheugen. De sympathieke zanger stelt nu zijn nieuwe single voor.

“Tears In The Morning” is geschreven in een periode waarin veel in zijn leven veranderde en waarbij hij geconfronteerd werd met de realiteit, maar vooral ook zichzelf. Dat leerproces vat hij op een catchy popmelodie samen en klinkt dankzij een lichte stemvervorming nog een tikkeltje interessanter. “Tears In The Morning” is degelijke pop, waar je al snel zot van zal staan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ELI - "Gone"

Wie aan Duitse popmuziek denkt, krijgt wellicht snel de beelden van een schlagerfestival voor ogen, maar Duitsland heeft wel degelijk popartiesten die…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ELI - "Ghosts"

Wie aan Duitsland en muziek denkt, heeft wellicht al snel schlager voor ogen, maar de Duitse muziekwereld is duidelijk meer dan dat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.