Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Samm Henshaw – “All Good”

In het begin van zijn carrière stond Samm Henshaw op Rock Werchter, maar pas vier jaar later lijkt het alsof de Brit echt van de grond komt. Muzikaal is Samm Henshaw de afgelopen jaren sterk geëvolueerd en dat resulteert in steeds meer succes. De Brit laat zich niet overhaasten en bracht daarom nog maar twee nummers uit dit jaar, die hij tevens ook voor COLORS mocht brengen. Zijn langverwachte debuutplaat kreeg dit jaar ook iets meer vorm en zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar in de rekken liggen. Om het wachten te verzoeten, loste Samm Henshaw vandaag een zeer speciaal nummer dat hij schreef voor Samsung.

“All Good” is een pareltje van jewelste geworden met een uiterst straf verhaal aan gekoppeld. Het nummer ontstond namelijk in opdracht van Samsung, die hem een foto van een fan bezorgde en hem daarover een nummer liet maken. De levensvreugde die de foto/artwork uitstraalt, heeft Samm Henshaw dan ook op fantastische wijze tot leven kunnen wekken op “All Good”. De instrumenten zijn heel funky en groovy ingespeeld waardoor je al snel mee kan viben op de golven van het nummer. Met zijn fantastische stem brengt Samm Henshaw het nummer nog wat extra ‘smoothness’ en soul. “All Good” zorgt voor blijdschap en daar zijn we de Britse rasartiest heel dankbaar voor!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1918 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Samm Henshaw - "Chicken Wings"

Jaren geleden stond Samm Henshaw nog als een schuchtere en onervaren muzikant op de affiche van Rock Werchter, maar dat is verleden…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RESPONS - "Hilary" (feat. Samm Henshaw en Barney Artist)

  RESPONS is een jonge Britse rapper die opgroeide in Leighton-Buzzard, iets buiten Londen. In zijn jeugd kwam hij met alle soorten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Samm Henshaw - "Only One to Blame"

Verleden maand konden we vaststellen dat Londenaar Samm Henshaw telkens een half jaar respijt neemt tot de release van de volgende single….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.