Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Iglu & Hartly – “Cooler”

De Amerikaanse synthpop groep Iglu & Hartly werd in Colorado gevormd. Na hun wereldwijde hit “In This City” in 2008 ging het bergaf tussen de bandleden en in 2010 namen ze elk hun eigen pad. Het leek wel of ze tien jaar sliepen. In augustus deze zomer werd de band herenigd onder leiding van zanger Javis Anderson op het Hermosa Beach Summer Series festival. Iglu & Hartly kreeg een tweede kans en nuttigde die ook onmiddellijk met zijn nieuwe single “Cooler”.

Een mix tussen rust en excitement, zo kun je het nieuwe nummer van Iglu & Hartly het best omschrijven. “Cooler” is een uptempo indiepopsong met een unieke stijl, opgebouwd uit zowel synthesizer- als gitaarklanken. Het opzwepende refrein komt meerdere keren aan bod. In het begin zou je denken dat je je in een Chinees restaurant bevindt, maar dat gevoel verandert al snel wanneer de beat dropt en je je dansbenen wilt bovenhalen.

Het nummer gaat over een jongen die een meisje probeert terug te winnen, nadat ze hem in het verleden heeft afgewezen. Het is een feelgood song die de comeback van de band perfect weergeeft. Net als “In This City” laat de nieuwe single je niet los en blijft hij zo de hele dag in je hoofd hangen.

Facebook / Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.