Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Britney Spears – “Swimming In The Stars”

De Amerikaanse zangeres Britney Spears is na haar album Glory dat uitkwam in mei dit jaar, terug met een nieuwe single “Swimming In The Stars”. Het nummer was in eerste instantie opgenomen voor haar album Glory. Op 11 november, ook wel bekend als ‘Singles Day’, werd de single al verkocht als een 12″ vinyl single in de rekken van de kledingwinkel Urban Outfitters, maar nu pas verscheen het nummer ook officieel online.

Op 2 december werd Britney 39 jaar en om dat te vieren bracht de Amerikaanse popster de track uit voor iedereen om te luisteren. Het nummer begint met haar zachte stem en als de beat na de eerste strofe dropt, herkennen we al snel de dansbare popmuziek waarmee de zangeres bekend werd. “Swimming In The Stars” is met zijn donkere stardust synthesizerklanken perfect om te luisteren tijdens een magische winteravond. Een avondje onder de sterrenhemel liggen met dit futuristische nummer op de achtergrond? Say no more.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Filmpje van de week

Filmpje van de week 5 - 11 juni 2017

Het is zomer, sommige mensen genieten van een vers straaltje zon, anderen doen binnen hun uiterste best om een cursus te blokken…
Nieuwe singles

Nieuwe EP Bonnie McKee

We hebben genoeg redenen waarom de Amerikaanse singer-songwriter Bonnie McKee het nog ver zal schoppen in de popwereld. Om te beginnen is…
MuzieknieuwtjesOude Bekenden

Nieuw album Giorgio Moroder - Déjà-Vu

De Italiaan Giorgio Moroder heeft z’n dosis succes wel gehad in de jaren zeventig als synth discolegende. In 1985 bracht hij z’n laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.