Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Franco – “Fallin’ Apart” (feat. Denzel Curry & Pell)

In tegenstelling tot wat zijn naam misschien doet vermoeden, is Young Franco niet de zoveelste dertien in een dozijn rapper, maar een Australische houseproducer wiens muziek dicht aanleunt bij die van Kaytranada. Eerder dit jaar scoorde hij met “Juice” al een bescheiden hitje waarvoor hij ook de hulp kreeg van Pell, de Amerikaanse rapper die we nog kennen van de samenwerking met de mannen van blackwave. voor “Up There“. Om van “Fallin’ Apart” een echte hit te maken riep Young Franco de hulp in van niemand minder dan Denzel Curry.

“Fallin’ Apart” valt meteen in huis met een 80’s discobeat en funky synths. Dit mag ook niet echt verbazen aangezien Young Franco “Things Fall Apart” van Steve Monite samplede. Het is ook niet meteen de soort beat waar we Denzel Curry op verwachten, maar de Amerikaan trekt vlot zijn plan en toont hiermee nog maar eens hoe getalenteerd hij is. Pell draagt met zijn smooth verses dan weer bij tot wat extra zomerse sfeer op de al zonovergoten funky housebeat. Als we dan toch een minpuntje moeten aanduiden, is het dat “Fallin’ Apart” net iets meer dan twee minuten duurt en we graag toch wat langer zouden blijven dansen op het nummer.

Young Franco: Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "BLOOD ON MY NIKEZ" (feat. Juicy J)

Denzel Curry is niet op zijn mond gevallen, maar als arrogant kan je hem moeilijk bestempelen. De Amerikaanse artiest durft op Twitter…
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 5): Buitenaardse vibes

Met het einde van Dour kunnen we intussen ook reeds vaarwel zeggen aan de eerste helft van de huidige festivalzomer. De volgende…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 2): Dag van het daverende asfalt

De sfeervolle omgeving van Rotterdam Ahoy wordt al voor het middaguur weer gevuld met een menigte van hiphopliefhebbers, klaar voor de tweede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.