Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Franco – “Fallin’ Apart” (feat. Denzel Curry & Pell)

In tegenstelling tot wat zijn naam misschien doet vermoeden, is Young Franco niet de zoveelste dertien in een dozijn rapper, maar een Australische houseproducer wiens muziek dicht aanleunt bij die van Kaytranada. Eerder dit jaar scoorde hij met “Juice” al een bescheiden hitje waarvoor hij ook de hulp kreeg van Pell, de Amerikaanse rapper die we nog kennen van de samenwerking met de mannen van blackwave. voor “Up There“. Om van “Fallin’ Apart” een echte hit te maken riep Young Franco de hulp in van niemand minder dan Denzel Curry.

“Fallin’ Apart” valt meteen in huis met een 80’s discobeat en funky synths. Dit mag ook niet echt verbazen aangezien Young Franco “Things Fall Apart” van Steve Monite samplede. Het is ook niet meteen de soort beat waar we Denzel Curry op verwachten, maar de Amerikaan trekt vlot zijn plan en toont hiermee nog maar eens hoe getalenteerd hij is. Pell draagt met zijn smooth verses dan weer bij tot wat extra zomerse sfeer op de al zonovergoten funky housebeat. Als we dan toch een minpuntje moeten aanduiden, is het dat “Fallin’ Apart” net iets meer dan twee minuten duurt en we graag toch wat langer zouden blijven dansen op het nummer.

Young Franco: Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Nyck Caution - Anywhere But Here (★★★½): Degelijk debuut met geweldige uitschieters

Nyck Caution begint 2021 met een positieve noot. Na enkele veelbelovende mixtapes komt de 26-jarige Beast Coast-rapper met zijn debuutalbum Anywhere But…
AlbumsRecensies

The Avalanches - We Will Always Love You (★★★★½): Lappendeken van liefde

Op hun alom geprezen debuut Since I Left You uit 2000 bewezen Australiërs Robbie Chater en Tony Di Blasi al dat hun knip- en plakwerk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saba - "Something in the Water" / "Mrs. Whoever"

Na een lange tijd komt Saba terug met twee songs: “Mrs. Whoever” en “Something in the Water” samen met Denzel Curry. Sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.