Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERWYN – “VINYL”

Heel wat muziekbladen en muziekplatforms maken nu al hun voorspelling voor het komende muziekjaar en daar zien we een naam regelmatig verschijnen: BERWYN. De nieuwkomer werd geboren in Trinidad en Tobago, maar ondertussen vertoeft hij al enkele jaren in de wereldmetropool London. Vanuit de Britse hoofdstad verovert hij al een jaar lang de harten van muziekfans en critici over de hele wereld. Enkele maanden geleden verscheen zijn imposante tape DEMOTAPE/VEGA, een vroeg meesterwerk waarop hij zijn beklijvend levensverhaal uit de doeken doet in tien pure nummers. Volgend jaar zou wel eens zijn jaar kunnen worden, maar ook dit jaar heeft hij nog het een en ander in petto zoals het gloednieuwe “VINYL”.

“VINYL” is weer zo’n nummer waar dat je enkel en alleen maar lovend over kan zijn. Vanaf het begin zuigt BERWYN je op “VINYL” mee in zijn eigen universum vol warme klanken en ontroerende poëzie. De productie van het nummer werd zeer sober en puur gehouden met heel decente geluiden die de zachte pianoklanken nog meer kleur geven. Bij BERWYN sluipt er altijd wel wat melancholie in zijn muziek en dat is ook op “VINYL” niet anders. De zang en de raps lopen mooi in elkaar over en doen je heel attent luisteren naar het verhaal achter “VINYL”. Elke seconde van “VINYL” voelt als verrijking en verfrissing aan en maakt van BERWYN nu al een van de spraakmakendste artiesten van het komende jaar!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De Grote Beren Van Morgen 2021: BERWYN & Alioth

In de eerste twee weken van het jaar zetten we naar goede gewoonte zestien beloftevolle acts in de schijnwerpers onder de noemer…
FeaturesInterviews

Interview BERWYN: "Je moet je platform op een rationele manier gebruiken zodat het echt iets te weeg kan brengen "

BERWYN staat aan de vooravond van zijn definitieve doorbraak. De Brit kende een zeer succesrijk jaar en zag dat recent nog beloond…
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2021 maakt longlist bekend

Naar jaarlijkse gewoonte maakt de BBC weer de volgens hen tien meest veelbelovende namen van het komende jaar bekend, die we heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.