Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuuutsingle Alice Spa – “Tes mots d’amour”

In het idyllische stadje Durbuy opende recent Durbuy Music, een gloednieuwe studio en creative space voor muzikanten. Een van de eerste artiesten die er kwam opnemen, is de Waalse zangeres Alice Spa. Na twee geslaagde deelnames bij The Voice Belgique, nam ze de touwtjes in eigen handen en bracht ze al muziek uit. Toch besloot ze om helemaal opnieuw te beginnen en kreeg ze daarvoor de hulp van Manou Maerten, die we onder de naam Le Manou beter kennen, maar nu ook als producer voor andere artiesten uitstekend werk doet.

De eerste single van dit nieuwe hoofdstuk heet “Tes mots d’amour” en is een zachte popballade met lichte elektronische melodieën. Het blijkt een fijne introductie voor hetgeen ons nog te wachten staat. De ietwat brave zanglijnen krijgen telkens na het refrein de hulp van een dromerig instrumentaal stukje, dat de show steelt en nog eens nieuw leven in het nummer blaast. Het nummer maakt deel uit van een ep, die we in 2021 zullen krijgen en waarop Alice Spa ons hopelijk nog een beetje meer kan verrassen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.