Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Slayyyter – “Throatzillaaa”

Nadat ze een jaar niet van zich liet horen, kwam Slayyyter eind oktober terug met “Self Destruct” en liet ze zich van een iets ondeugendere kant zien. De Amerikaanse zangeres geeft haar fans echter niet al te veel tijd om haar comeback te verwerken, want ze gooit hen meteen een nieuw nummer in de schoot. Terwijl ze vroeger nog iets meer vasthield aan een klassieke popstructuur, gooit ze vanaf nu klaarblijkelijk alle remmen los.

“Throatzillaaa” is misschien wel haar meest expliciete nummer tot nu toe en zal heel wat luisteraars rode oortjes bezorgen. Slayyyter heeft het er namelijk over hoe goed ze oraal te werk kan gaan tijdens het lustspel en haalt er heel wat referenties bij om dat statement kracht bij te zetten. ‘He calls me throatzillaaa, I suck dick so killer’, laat dan ook weinig aan de verbeelding over. De heftige synths in de achtergrond maken het totaalplaatje af en zie zo: we hebben er een pijpanthem bij.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Slayyyter & Wuki - "Self Destruct"

De Amerikaanse popzangeres Slayyyter werd twee jaar geleden groot dankzij haar hit “Mine” op SoundCloud en loste een dik jaar geleden haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.