Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frenetik – “Chaos”

Een van de grootste beloftes van de Franstalige hiphop is zonder enige twijfel Frenetik. De Brusselse rapper heeft al een serieuze reputatie opgebouwd in de Belgische hoofdstad en is stilaan ook in Frankrijk potten aan het breken met zijn overdonderende flow. Met zijn indrukwekkende COLORS-sessie van zijn nummer “INFRAROUGE” haalde hij inmiddels anderhalf miljoen views op YouTube en de tendens is verder stijgend. De stijle opmars heeft nog lang zijn piek niet bereikt, want in oktober tekende Frenetik een groot contract bij Epic Records in Frankrijk. Op zijn eerste volwaardige project Jeu de Couleurs moeten we jammer genoeg nog even wachten, maar met “Chaos” krijgen we toch al een pittig voorsmaakje te horen.

Een grimmige en dreigende intro zet meteen de toon op “Chaos”, een ideaal sfeertje dus voor iemand als Frenetik. De Brusselse rapper kan op zijn nieuwe nummer overtuigen met een fameuze woordenstroom, gebracht met een ongenaakbare flow. De scherpe en goed doordachte punchlines vliegen op “Chaos” weer aan een verbijsterend hoog tempo om onze oren, waardoor we toch weer behoorlijk onder de indruk zijn van zijn scherpe pen. Zijn diepe stem en de dreunende drillbeat maken van “Chaos” verslavend luistervoer voor Franse hiphopheads.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Loose Articles - "Chaos"

We krijgen nieuw werk uit Manchester, van de vrolijke bende van Loose Articles. Met een Stella in de hand brengt dit viertal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frenetik - "RDP"

In een jaar kan er veel gebeuren en dat bewijst ook het succes van Frenetik. De Brusselse rapper bracht bijna exact een…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.