Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frenetik – “Chaos”

Een van de grootste beloftes van de Franstalige hiphop is zonder enige twijfel Frenetik. De Brusselse rapper heeft al een serieuze reputatie opgebouwd in de Belgische hoofdstad en is stilaan ook in Frankrijk potten aan het breken met zijn overdonderende flow. Met zijn indrukwekkende COLORS-sessie van zijn nummer “INFRAROUGE” haalde hij inmiddels anderhalf miljoen views op YouTube en de tendens is verder stijgend. De stijle opmars heeft nog lang zijn piek niet bereikt, want in oktober tekende Frenetik een groot contract bij Epic Records in Frankrijk. Op zijn eerste volwaardige project Jeu de Couleurs moeten we jammer genoeg nog even wachten, maar met “Chaos” krijgen we toch al een pittig voorsmaakje te horen.

Een grimmige en dreigende intro zet meteen de toon op “Chaos”, een ideaal sfeertje dus voor iemand als Frenetik. De Brusselse rapper kan op zijn nieuwe nummer overtuigen met een fameuze woordenstroom, gebracht met een ongenaakbare flow. De scherpe en goed doordachte punchlines vliegen op “Chaos” weer aan een verbijsterend hoog tempo om onze oren, waardoor we toch weer behoorlijk onder de indruk zijn van zijn scherpe pen. Zijn diepe stem en de dreunende drillbeat maken van “Chaos” verslavend luistervoer voor Franse hiphopheads.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1391 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Couleur Café presents GATE (dag 2): De poort naar een muzikaal avontuur

Ook dit jaar geen normale editie van Couleur Café, maar de organisatie bleef niet bij de pakken zitten. Het stampte met GATE…
AlbumsRecensies

sonayou - chaos (★★★): Wazige wanorde

Muziek maken op je slaapkamer en die dan de wereld in katapulteren is anno 2021 makkelijker dan ooit. Zeker nu de coronacrisis…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Couleur Café organiseert deze zomer GATE met Pongo, Brihang, Frenetik en meer!

In het Ossegempark is het deze zomer weer opvallend stil, maar het Brusselse festival Couleur Café laat het hoofd niet hangen. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.