Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle La Úra – “Sigaret Me”

Laura Bakker is niet de meest unieke naam, maar met een spatie en accent erbij wordt het wel een originele artiestennaam: La Úra. De Nederlandse is actrice, doet ook aan cabaret en maakt muziek. Bakker is een echt multitalent dus. Ze zingt over taboes omtrent seks, liefde, schaamte en vrouwen en dat vaak met wat humor. Op “Sigaret Me” zingt ze als velen over de liefde, maar ze geeft er een twist aan. Het gaat over obsessieve liefde tot het verstikkende toe. La Úra legde er niet alleen haar hart in, maar ook haar haat.

“Sigaret Me” begint met enkele donkere geluiden en al snel wordt er een snelle tekst op de luisteraar afgevuurd. De harde klanken maken plaats voor een gitaar en zachte zang. Het lied slaat nog verschillende keren om. De ene keer komt Laura Bakker stoer over en wat later zeemzoet of eerder zwoel. “Sigaret Me” is een achtbaan en wanneer je denkt dat het naar links zal gaan, gaat het lied naar rechts en overkop. Bij een eerste luisterbeurt is het wat overdonderend, maar na een aantal beurten zie je hoe goed het lied in elkaar zit. Met een nummer als dit doet La Úra ons meteen uitkijken naar meer en tellen we al af naar de eerste keer dat ze de grens oversteekt voor een optreden.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

540 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.