banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle KALI – “Back To The Start”

Steeds meer artiesten starten jong aan hun carrière en zo probeert de zestienjarige Kali Flanagan ook een duit in het zakje te doen. De Amerikaanse zangeres deed al wat ervaring op met haar eerste band Big Wednesday om nu volledig de solokaart te trekken. “Back to the Start” is het eerste wapenfeit van haar solocarrière en dat is meteen een troefkaart om u tegen te zeggen. Zelf zegt ze dat dit de perfecte introductie is tot wat we nog mogen verwachten van haar.

In “Back to the Start” zit naast een heel mooie stem ook een rijke instrumentatie verscholen. We horen strijkers, een piano, wat gitaren en nog veel meer, waardoor de song heel breed kan boeien. Een herkenbare riff wordt ook in het nummer gestopt waardoor er continu een melodie is om op terug te vallen. Daarnaast droomt het nummer heerlijk weg en voel je een innerlijk gevoel van rust opkomen na het luisteren van deze wondermooie, zweverige song. Met deze hartverwarmende debuutsingle zal KALI zich zeker op de kaart zetten.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3223 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De vijf van "Den Beir" - 53

Eind van de week betekent bij ons een kleine round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.