Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shag Rock – “Flicker”

Voor we afstevenen op een tweede lockdown herinneren we jullie graag nog eens aan de eerste. Niet aan de ellendige periode waar we doorheen moesten maar wel aan onze Dansende Beren Winterslaapsessies. Tijdens de lockdown organiseerden we dagelijkse online livesessies met zowel binnen-als buitenlandse bands. Een van die bands is het Australische Shag Rock, bestaande uit vier jonge knapen die het levenslicht van hun band zagen op de hogeschool waar ze samen studeerden. In 2017 brachten ze hun debuutalbum Barefoot uit en daar komt dit jaar nog een tweede langspeler bij. Voor het zover is krijgen we eerst nog enkele singles te horen.

Een van die singles is “Flicker”. Van bij het begin worden we teruggekatapulteerd naar de zomer. Het nummer komt op gang met enkele surfrockdeuntjes en doet ons meteen verlangen naar zon, zee en strand. Het is een vrolijk en aanstekelijk nummer, maar of ze hiermee ook ver buiten Australië zullen doorbreken, lijkt ons sterk. Daarvoor mist het nummer nog wat pit. We zijn in ieder geval wel benieuwd naar wat de band ons nog zal brengen. Hopelijk kunnen we ze in de toekomst niet enkel online, maar ook live aan het werk zien.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2020

About Author

Marlies Schelfhout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief