Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Durk – “Stay Down” (feat. 6LACK & Young Thug)

Aan ervaring hebben Lil Durk, 6LACK en Young Thug geen gebrek. Al sinds 2012 brengt Lil Durk albums aan de lopende band uit. Maar het is toch pas sinds zijn laatste albums dat hij een plaatsje aan de top heeft veroverd. Nummers als “3 Headed Goat” en zijn samenwerking met Drake hebben streams boven de vijftig miljoen. Maar ook 6LACK en Young Thug doen daar niet voor onder. Beide heren brengen hit na hit uit en weten hoe ze de harten van hiphop fans kunnen veroveren. Nu werken de drie voor het eerst samen.

“Stay Down” is geen hard hiphop nummer, dat zeker niet. De elektrische piano zorgt voor een simpele, maar toch ietwat emotionele vibe. Daar maken de drie heren ook graag gebruik van om wat meer zangerig te rappen op dit nummer. En dat was zeker geen slecht plan! Naar een sterke tekst hoeven we hier niet te zoeken, het is vooral de vibe waardoor de rappers een groot succes hebben. Al kan 6LACK zeker wel een stukje rappen. We moeten zelfs zeggen dat Young Thug zijn stem ons deze keer niet stoort. Meestal is die doordrongen van autotune en kan dat nogal storend overkomen, maar hier past dit perfect in het geheel. “Stay Down” is een samenwerking die we nog vaker willen zien en een sterke sfeer met zich meebrengt.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

6LACK @ Ancienne Belgique (AB): Emoties aan de lopende band

De Amerikaanse Ricardo Valentine oftewel 6lack (uitgesproken als Black) komt met zijn Europese ‘Since I have a Lover Tour’ voor het eerst…
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.