Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Durk – “Stay Down” (feat. 6LACK & Young Thug)

Aan ervaring hebben Lil Durk, 6LACK en Young Thug geen gebrek. Al sinds 2012 brengt Lil Durk albums aan de lopende band uit. Maar het is toch pas sinds zijn laatste albums dat hij een plaatsje aan de top heeft veroverd. Nummers als “3 Headed Goat” en zijn samenwerking met Drake hebben streams boven de vijftig miljoen. Maar ook 6LACK en Young Thug doen daar niet voor onder. Beide heren brengen hit na hit uit en weten hoe ze de harten van hiphop fans kunnen veroveren. Nu werken de drie voor het eerst samen.

“Stay Down” is geen hard hiphop nummer, dat zeker niet. De elektrische piano zorgt voor een simpele, maar toch ietwat emotionele vibe. Daar maken de drie heren ook graag gebruik van om wat meer zangerig te rappen op dit nummer. En dat was zeker geen slecht plan! Naar een sterke tekst hoeven we hier niet te zoeken, het is vooral de vibe waardoor de rappers een groot succes hebben. Al kan 6LACK zeker wel een stukje rappen. We moeten zelfs zeggen dat Young Thug zijn stem ons deze keer niet stoort. Meestal is die doordrongen van autotune en kan dat nogal storend overkomen, maar hier past dit perfect in het geheel. “Stay Down” is een samenwerking die we nog vaker willen zien en een sterke sfeer met zich meebrengt.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

128 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu - "21"

Op 14 oktober vierde de rapper uit Sint-Job-in-‘t-Goor zijn 21ste verjaardag en een week later bracht hij de gelijknamige single “21” uit….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt & Young Franco - "Complicated"

Winston Surfshirt is een Australische funk- en hiphopband die in 2015 werd opgericht. De band begon aanvankelijk als het soloproject van de…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview STIKSTOF: ‘Hoe groter de pogo, hoe beter voor het logo!’

Als een bom sloeg Overlast in. Het album, met een even mysterieuze als veelzeggende cover, leidde definitief een hoogconjunctuur van de Brusselse,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.