Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single nothing, nowhere. – “blood” (feat. KennyHoopla & JUDGE)

Emorock is al een tijdje aan een revival bezig en ook jonge muzikanten vereenzelvigen zich weer in het genre. Het soloproject nothing, nowhere. van de Amerikaanse multi-instrumentalist Joseph Mullerin is daar een goed voorbeeld van. De laatste jaren won dat project namelijk enorm aan populariteit. Zijn donkere gevoelens steekt Joseph Mullerin niet onder stoelen en banken, maar hij verwerkt ze door het maken en schrijven van muziek. Met nummers als “hammer” en “I’m Sorry, I’m Trying” bereikte hij een miljoenenpubliek en het leverde hem ook een samenwerking met blink-182 drummer Travis Barker op. Vandaag loste nothing, nowhere. het nummer “blood”, een samenwerking met de rijzende ster KennyHoopla en producer JUDGE.

“blood” is een van de meer toegankelijke en radiovriendelijke nummers in het repertoire van nothing, nowhere. geworden, maar dat zonder zijn herkenbare stijl te verliezen. Het nummer heeft een vlotte melodielijn die je meteen op sleeptouw neemt en vertrouwd in de oren klinkt. De gitaar zorgt in de achtergrond voor de nodige drive, terwijl Joseph Mullerin met zijn typische zangstijl “blood” van een punkattitude voorziet. De tweede strofe mocht KennyHoopla voor zijn rekening nemen en dat doet hij met verve. Zijn ruwe stem en zijn onbesuisde energie maken op “blood” het verschil!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2072 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Alkaline Trio - Blood, Hair, And Eyeballs (★★★½): Onrustige tijden leiden steeds naar de donkerste kantjes

Met een voorliefde voor het macabere hebben de heren van Alkaline Trio de afgelopen 27 jaar afgeteld naar de ondergang. Vaak neigend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alkaline Trio - "Versions Of You"

Alkaline Trio, het trio uit Chicago dat al sinds 1996 de alternatieve punkscene beheerst, stond deze ochtend weer op de stoep met…
InstagramLiveRecensies

Fall Out Boy @ Vorst Nationaal: Als een kind in een speelgoedwinkel

Het verhaal van Fall Out Boy is er eentje met grote dalen en hoge hoogtes. De Amerikaanse band is er weliswaar in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.