Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single nothing, nowhere. – “blood” (feat. KennyHoopla & JUDGE)

Emorock is al een tijdje aan een revival bezig en ook jonge muzikanten vereenzelvigen zich weer in het genre. Het soloproject nothing, nowhere. van de Amerikaanse multi-instrumentalist Joseph Mullerin is daar een goed voorbeeld van. De laatste jaren won dat project namelijk enorm aan populariteit. Zijn donkere gevoelens steekt Joseph Mullerin niet onder stoelen en banken, maar hij verwerkt ze door het maken en schrijven van muziek. Met nummers als “hammer” en “I’m Sorry, I’m Trying” bereikte hij een miljoenenpubliek en het leverde hem ook een samenwerking met blink-182 drummer Travis Barker op. Vandaag loste nothing, nowhere. het nummer “blood”, een samenwerking met de rijzende ster KennyHoopla en producer JUDGE.

“blood” is een van de meer toegankelijke en radiovriendelijke nummers in het repertoire van nothing, nowhere. geworden, maar dat zonder zijn herkenbare stijl te verliezen. Het nummer heeft een vlotte melodielijn die je meteen op sleeptouw neemt en vertrouwd in de oren klinkt. De gitaar zorgt in de achtergrond voor de nodige drive, terwijl Joseph Mullerin met zijn typische zangstijl “blood” van een punkattitude voorziet. De tweede strofe mocht KennyHoopla voor zijn rekening nemen en dat doet hij met verve. Zijn ruwe stem en zijn onbesuisde energie maken op “blood” het verschil!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1397 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aziya - "Blood"

Laat je door haar jonge leeftijd niet misleiden! De 21-jarige Aziya lijkt al tientallen jaren in het vak, maar toch is ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla & Travis Barker - "hollywood sucks//"

De heropleving van de poppunk is al langer dan vandaag aan de gang, en dus lijken er ook steeds meer jongens zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.