Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EUT – “Party Time”

Voor de derde keer dit jaar pakt het Amsterdamse EUT uit met een nieuwe single. Ze kwamen eerder al op de proppen met de singles “Had too much” en “Killer Bee”. Het quintet, onder leiding van de charismatische frontvrouw Megan De Klerk, vormde zich in 2016 aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze hebben zeker niet stilgezeten. In 2018 bracht EUT een allereerste album Fool for the vibes uit, maar ook vielen ze al meerdere keren in de prijzen in de Nederlandse muziekscène.

“Party Time” heeft een upbeat melodie die soms wat druk kan overkomen. De catchy tunes en leuke elektronische geluiden maken dit helemaal goed. EUT staat erom bekend te schrijven over het jong zijn en het opgroeien, en ook hier doen ze dit weer. ‘I like the idea of you, and I don’t mean your body’, zingt Megan opgetogen, keer op keer in het refrein. Het is een beeld waarin jongeren zich zeker kunnen herkennen.

EUT valt te beschrijven als een belichaming van de jeugd van tegenwoordig. “Party Time” is dan ook een single om helemaal op los te gaan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUČKA - "No Good for Me"

KUČKA, oftewel de Australische Laura Jane Lowther, dient met de single “No Good for Me” haar eerste muzikaal werk in van 2021….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Branco & Lukas Graham - “No Evil”

Benjamin Cimatu, beter gekend als Branco, een grote naam in de Deense hiphop-wereld, en Lukas Graham, een grote Deense naam in de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.