Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniël Busser – “Niemand Anders”

Daniël Busser, officiële naam Daniël de Busser, is een Breese rapper die al enkele jaren actief is als hiphopartiest. Daniël zelf greep al op jonge leeftijd naar muziek als uitlaatklep na de dood van zijn mama. Nadat hij in 2014, samen met Kenny G, op Youtube zijn onlinedebuut maakte, werkte hij kort daarna samen met Spreej (van het Vlaamse rappersduo Safi & Spreej). Vervolgens ging het snel voor Daniël en bracht hij onder andere singles uit met Snelle en werkte hij recentelijk samen met zijn vriendin Chaïma in het zomerse “Tu Veux Quoi”.

In zijn nieuwe single “Niemand Anders” gaat hij nog een stapje verder en schrijft hij een zachte melodie die gaat over het hot topic ‘sexting’. Hij wil vooral mensen waarschuwen voor de gevaren van sexting, al kan dit volgens hem ook iets moois zijn. Meer bepaald als het tussen deze twee personen blijft en niemand anders deze beelden in bezit krijgt. Daniël werkte voor “Niemand Anders” samen met Donda Nisha (die al langer samenwerkt met Snelle en hiermee zijn Belgisch debuut maakt) en Wessel van Deursen. Deze samenwerking mondde uit in een atypische Daniël Busser die zeker gesmaakt zal worden door het grote publiek.

Onze jaloezie voor Nederland en zijn muzikanten kan stilletjes aan wegvallen na het horen van dit liedje. Vlaanderen heeft sinds vandaag namelijk zijn eigen godenkind van de Nederlandstalige muziek: Daniël Busser. Een buizerd die stiletjes aan zijn vleugels breder en breder openzwaait en meer en meer in een roofdier van hits aan het veranderen is. Eén ding staat alvast vast: van deze man gaan we nog veel horen. En geef toe, wie gunt het hem niet?

10 posts

About author
"Muziek is de moedertaal van het hart."
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniël Busser & Chaïma – “Tu veux quoi”

Daniël Busser is ondertussen al een bekende in de Vlaamse hiphop wereld. Ooit begonnen als klein jongetje die fan was van Safi…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Daniël Busser & Jean Jacques - "Come Through"

Wie aan Limburg en muziek denkt, heeft zonder twijfel meteen Pukkelpop in gedachten. Op de line-up van het grote Belgische festival stond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.