Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Daniël Busser & Chaïma – “Tu veux quoi”

Daniël Busser is ondertussen al een bekende in de Vlaamse hiphop wereld. Ooit begonnen als klein jongetje die fan was van Safi & Spreej en toen onder de vleugels van Spreej. Nu vliegt hij zelfstandig rond in de hiphop wereld. De 21-jarige Limburger, die getekend is bij Top Notch, gooit een nieuwe single de wereld in.

“Tu veux quoi” begint met een zomerse gitaar en een gefluit waarmee je de hele dag in je hoofd zit. De zwoele, Afrikaans getinte sferen van het nummer, brengen je naar een dromenland vol liefde. Het positieve aan de gitaar, is dat het niet begint te vervelen. De percussies zorgen voor een mooie afwisseling doorheen het nummer. Daniël zingt niet alleen op dit nummer, zijn vriendin Chaïma zorgt voor een mooi refrein. Haar Franse zang geeft “Tu veux quoi” een nieuwe, mooie wending. Daniël moet wel oppassen dat hij niet teveel nasaal begint te zingen, dit is nog niet storend in dit nummer, maar kan zeker uitgroeien tot een irritatie.

Een mooie samenwerking van twee geliefden die een zeer zomers nummer naar buiten brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.

InstagramSpotifyFacebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2020

About Author

Robbe Nerinckx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief