Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SHYGIRL – “SLIME”

De Zuid-Londense DJ Blane Mouse besloot na successen als DJ ook een iets gewaagder muziekproject op poten te zetten. Als SHYGIRL brengt ze ondertussen al sinds 2018 expliciete nummers uit, die ergens tussen pop, hiphop en electro kunnen geordend worden. De creativiteit van de nummers laat nooit te wensen over en zo is het telkens weer een spektakel als ze met nieuwe muziek komt.

“SLIME” is de tweede release van SHYGIRL dit jaar en moet zeker niet onderdoen voor het furieuze “FREAK“. Qua tempo en beat leunt de nieuwe single iets meer naar hiphop en ook de zanglijnen hebben de edge die we zo graag in hiphop tracks horen. ‘She’s from the street, bitch’ krijgen we herhaaldelijk te horen in “SLIME” en het moest ons ook niet verbazen moest haar populariteit bij de jeugd niet exponentieel stijgen. SHYGIRL is het soort popicoon dat we anno 2020 nodig hebben.

SHIGIRL brengt op 20 november haar nieuwe ep ALIAS uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief