Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Easy Life – “Daydreams”

Wat begon in een kleine repetitieruimte in een schuur nabij Leicester, is intussen uitgegroeid tot een van de leukste nieuwe bandjes die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. Het had dan ook het doorbraakjaar van Easy Life moeten worden. In januari moesten ze nipt de duimen leggen voor Celeste in de strijd om de roemrijke titel BBC Sound Of, maar hun populariteit heeft het hoe dan ook een boost gegeven. Deze zomer hadden ze onder meer ook op Rock Werchter mogen spelen, maar die plannen moesten evenals hun Europese tour even opgeborgen worden. De band heeft zich desondanks niet laten demotiveren en kwam zojuist eindelijk nog eens met een nieuw nummer op de proppen.

Van het leuke B-kantje “Pop Tarts” in juli is het geleden dat Easy Life met iets nieuws kwam, maar met hun zeemzoete “Daydreams” keren ze vandaag glorieus terug. De instrumentatie is zeer dromerig en luchtig gehouden waardoor Easy Life je weer helemaal opzuigt in hun ontspannen sfeer. De sample is een leuke toevoeging aan de zeemzoete stem van frontzanger Murray Matravers, die ons zonder veel moeite te moeten doen om zijn vinger weet te wikkelen. Easy Life komen binnenkort met een eerste album en afgaande van “Daydreams” wordt dat iets om naar uit te kijken!

Op vrijdag 2 april speelt Easy Life in de Botanique in Brussel.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1812 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

easy life - MAYBE IN ANOTHER LIFE (★★★½): Muzikaal hart onder de riem

De vloek van het tweede album is er, behalve als je het na je debuut voor gezien houdt, eentje waaraan eigenlijk geen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "ANTIFREEZE" (feat. Gus Dapperton)

Toen het vijftal dat easy life vormt en Gus Dapperton elkaar zo’n vier jaar geleden voor het eerst ontmoetten op tour, werd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "OTT" (feat. BENEE)

Waar sommigen van ons al druk zijn met de voorbereidingen op een welverdiende zomervakantie vol zon en ontspanning, zijn de mannen van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.