Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Easy Life – “Daydreams”

Wat begon in een kleine repetitieruimte in een schuur nabij Leicester, is intussen uitgegroeid tot een van de leukste nieuwe bandjes die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. Het had dan ook het doorbraakjaar van Easy Life moeten worden. In januari moesten ze nipt de duimen leggen voor Celeste in de strijd om de roemrijke titel BBC Sound Of, maar hun populariteit heeft het hoe dan ook een boost gegeven. Deze zomer hadden ze onder meer ook op Rock Werchter mogen spelen, maar die plannen moesten evenals hun Europese tour even opgeborgen worden. De band heeft zich desondanks niet laten demotiveren en kwam zojuist eindelijk nog eens met een nieuw nummer op de proppen.

Van het leuke B-kantje “Pop Tarts” in juli is het geleden dat Easy Life met iets nieuws kwam, maar met hun zeemzoete “Daydreams” keren ze vandaag glorieus terug. De instrumentatie is zeer dromerig en luchtig gehouden waardoor Easy Life je weer helemaal opzuigt in hun ontspannen sfeer. De sample is een leuke toevoeging aan de zeemzoete stem van frontzanger Murray Matravers, die ons zonder veel moeite te moeten doen om zijn vinger weet te wikkelen. Easy Life komen binnenkort met een eerste album en afgaande van “Daydreams” wordt dat iets om naar uit te kijken!

Op vrijdag 2 april speelt Easy Life in de Botanique in Brussel.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1340 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

easy life - life's a beach (★★★½): Van dagdroom tot nachtmerrie

life’s a beach. Als er een band is waar die albumtitel perfect bij past, dan is dat zonder enige twijfel easy life….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - “ocean view”

Bijna exact twee maanden geleden kondigde easy life vol trots zijn debuutplaat life’s a beach aan. Een van de meest opvallende dingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - “skeletons”

De jongens van easy life lijken in 2021 voor hun finale doorbraak te gaan. Het vijftal uit Leicester is al een tijdje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.