Nieuwe singles

Nieuwe single mehro – “lightning”

Mehro

De naam mehro klinkt ons nog niet bekend in de oren, maar de artiest die hem draagt moeten we zeker in de gaten houden. De opkomende zanger uit Los Angeles heeft voorlopig pas twee nummers op zijn naam staan, maar hij heeft behoorlijk wat in zijn mars. De twee singles “perfume” en ”hideous”, die eerder dit jaar verschenen, leverden hem al enkele miljoenen streams op.

Met “lightning” stelt mehro zich opnieuw kwetsbaar op. Het tedere getokkel op de gitaar leidt ons doorheen het nummer. Zijn stem sluit hier perfect bij aan en geeft ons het gevoel dat we in een romantische film zijn beland. We blijven dan ook tot aan de laatste noot aan zijn lippen hangen. Door de vele gevoelens die hij verwerkt in “lightning”, en in vorige nummers, zou mehro wel eens de mannelijke Phoebe Bridgers kunnen worden. Zijn toekomst ziet er alvast veelbelovend uit.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

69 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pauwel - "Deer"

In 2020 bracht Sint-Niklazenaar Pauwel (voluit Pauwel de Meyer) zijn solodebuut-ep Pauwel uit. In de lente van 2022 komt zijn eerste volledige…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Wanthanee - Wanthanee (★★★½): Zoete melodieën om bij weg te dromen

In 2016 lanceerde De Nieuwe Lichting van Studio Brussel de succescarrière van het reeds gekende Equal Idiots, maar ook Wanthanee Wadngam behoorde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.