Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single War on Women – “White Lies”

War on Women is een hardcorepunkband uit Baltimore (VS) die feminisme hoog in het vaandel draagt. Amper een maand na hun vorige single verrast en verrijkt het vijftal ons wederom met “White Lies”. Ook deze maakt deel uit van het album Wonderful Hell, dat zal uitgebracht worden op 30 oktober. Voor de realisatie werd beroep gedaan op stadgenoot Landis Expandis, een dj bekend van de band All Mighty Senators. De song brengt een boodschap tegen systematisch racisme met zich mee, waarschijnlijk geïnspireerd door de protesten die de laatste maanden hebben gedomineerd.

Een sterke boodschap in een muzikaal jasje stelt nooit teleur, zeker niet wanneer die met de rauwe agressie gebracht wordt die we van War on Women gewend zijn. Gitaren, drums en zang worden tot hun uiterste gedreven, met een energetisch en opzwepend resultaat. Ook van de bijdrage van Landis Expandis wordt optimaal gebruik gemaakt; de man is zelf van Afro-Amerikaanse afkomst en kan dus zijn gevoelens op de meest reële manier weergeven. “White Lies” is slechts een voorproefje van wat nog te komen valt met Wonderful Hell en laat ons ongeduldig achter.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bronx - "Watering The Well"

The Bronx staat gekend om zijn stevige hardcore/punkrock en de brok energie die het live zeker kan brengen. Muzikaal is het intensief…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle AT YOUR THROAT - "Culture War"

AT YOUR THROAT is een nieuwe band in de hardcorepunkscene. Het is redelijk onduidelijk hoe dit Amerikaans duo tot stand is gekomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.