Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres – “Skate Depot”

Channel Tres is een fenomeen binnen het deephousegenre en ver daarbuiten. De artiest uit Compton herenigt namelijk de Chicagohouse met de typische West Coast-rap waar zijn buurt zo berucht voor is. Ondertussen zijn ook grootheden zoals Elton John, Soulwax en Tyler, The Creator fan van Channel Tres en dat heeft natuurlijk een effect op zijn populariteit. Voor zijn optredens laat hij zich overigens graag begeleiden door een aantal dansers; zo kreeg hij in 2019 de Castello op Pukkelpop helemaal mee. Na de SG Lewis en Robyn-samenwerking “Impact” laat hij nu weer solo van zich horen met dansschijf “Skate Depot”. Het nummer is de eerste voorbode uit I Can’t Go Outside, een mixtape die gemaakt werkt tijdens de coronapandemie.

Channel Tres brengt op zijn nieuwste een ode aan zijn eerste job ooit in het Skate Depot in Cerritos (Californië). Een goede skater was Channel Tres echter niet, waardoor hij na twee weken al voor de deur werd gezet. Slechte herinneringen heeft hij er gelukkig niet aan overgehouden en dat resulteert in het zorgeloze “Skate Depot”. De groovy housebeats en de donkere stem van Channel Tres vormen een leuk contrast waar we gefascineerd naar luisteren. Naast aandachtig luisteren, nodigt het nummer overigens ook uit om de heupen wat losser te maken en erop los te dansen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1548 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TOKiMONSTA - "Naked" (feat. Channel Tres)

Als er twee artiesten zijn die zwoele beats en sensualiteit ademen, dan zijn het wel dj en producer TOKiMONSTA en Westcoasthouse-ambassadeur Channel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan - "Tunnel" (feat. Channel Tres)

De Parijzenaars Paul Armand Delille en Alex Pan maken als Polo & Pan toffe electrobeats die telkens een zomers gevoel naar boven…
AlbumsRecensies

Disclosure - ENERGY (★★★): Net iets te weinig energie

  De broertjes Lawrence waren aan het begin van vorig decennium niet weg te denken uit de hitlijsten, waarbij ze housemuziek verzoenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.