Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Masego – “Silver Tongue Devil” (feat. Shenseea)

© CPU – Bert Savels

 

Masego is bezig met een nieuw projectje. Een tweetal weken geleden kregen we met “Passport” een eerste nummer, waarop Uncle Sego ons verraste met oosterse klanken en Japanse teksten. Op “Silver Tongue Devil” werkt de Jamaicaanse Amerikaan samen met Shenseea, een Jamaicaanse dancehallartieste die ook roots heeft in Korea. Deze zangeres werkte al samen met onder andere Tyga, Sean Paul Swae Lee en Young Thug. ‘Geen twee zonder drie,’ moet Masego gedacht hebben, want met IzyBeats namen de twee artiesten de Jamaicaans-Amerikaanse producer onder de arm die achter Koffee’s hit “Toast” zit.

Zoals verwacht klinkt “Silver Tongue Devil” dus heel zuiders getint. De kalme dancehallbeat bevat een vrolijk gitaartje dat perfect de zwoelheid van Masego’s en Shenseea’s stem ondersteunt. Wie Masego zegt, denkt logischerwijs meteen ook aan een saxofoon. Deze ontbreekt gelukkig niet, want de eerste saxsolo laat de temperatuur meteen naar recordhoogtes schieten. De twee artiesten hebben het over iemand die graag gladde praatjes maakt tegenover vrouwen, een eigenschap die een zanger wel eens van pas kan komen.

De naam en datum van Masego’s aankomende ep zijn nog niet geweten. Wel weten we dat hij het omschrijft als zijn meest ambitieuze en plezierige inspanning tot nu toe. Dit zou geleid hebben tot de meest verfrissende interpretatie van traphousejazz, in samenwerking met nog meer andere artiesten.

Masego: Facebook / Twitter / Instagram

Shenseea: Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
LiveRecensies

FKJ @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Met kiwisap overgoten magie

Dat de pandemie ook een aantal creatieve voordelen had, was gisterenavond te aanschouwen in het Koninklijk Circus in Brussel met FKJ, alias…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

CORE Festival vult affiche aan met Moderat, JPEGMAFIA en meer!

De zomer komt steeds dichterbij en de festivalaffiches bijgevolg alsmaar meer gevuld. CORE Festival zal in België een van de eerste grote…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.