Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Masego – “Passport”

© CPU – Bert Savels

De Jamaicaanse Amerikaan Masego staat bekend om zijn ‘TrapHouseJazz’ muziekstijl zoals hij het zelf noemt. Deze week lanceerde hij zijn nieuwste single “Passport”. Dat ging gepaard met een fantastische videoclip. De videoclip speelt zich af in de natuur en geeft je een gevoel van kalmte. Het is een nummer dat hij opnam in quarantaine en voorlopig is er dus nog geen nieuws over een nieuw album.

Op “Passport” zingt Masego over het feit dat hij niet kan wachten om weer te reizen en onder vrienden te komen, iets waar we allemaal mee eens zijn in deze coronatijden. Je hoort al snel dat Masego met Oosterse klanken speelt in dit lied, maar we blijven toch zijn typische drumstijl herkennen. Hij verrast ons met Japanse lyrics wat voor een originele twist zorgt. Een leuke song die zeker ideaal is voor de mensen die nog extra willen profiteren van de zomer. Het liedje laat even al je zorgen vergeten en gewoon puur genieten.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

21 september 2020

About Author

Nadia Snoussi


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief