Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fia Moon – “Let This Go”

Foto: Eoin Greally

De Ieren hebben weer iets waarmee ze zich kunnen sieren, want de zangeres Fia Moon beschikt over de nodige ingrediënten om snel uit te groeien tot het volgende succesvolle exportproduct. Haar debuutmixtape is helemaal klaar en kende met “better days” en “XX” al twee sterke releases, die haar in haar thuisland al heel wat aandacht bezorgden. Met haar derde single hoopt ze het over de landsgrenzen heen ook beter te doen en dat zou misschien wel kunnen lukken.

“Let This Go” is wederom een goed uitgebalanceerde poptrack, waarin Fia haar hele talent weet te ontplooien. Het nummer gaat over het achterwege laten van negatieve dingen in je leven en toekomstgericht denken. De dromerige, op R&B-geïnspireerde melodie geeft deze boodschap de juiste emotionele geladenheid en brengt ons in de juiste sferen. Ook de derde voorsmaak van haar debuut kan dus rekenen op positieve woorden.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fia Moon - "Better Days"

In haar jonge jaren luisterde het opkomende Ierse talent Fia Moon naar artiesten zoals Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Norah Jones, waardoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.