Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TRIPLE A – “Solitary Line”

Triple A

TRIPLE A is een drietal gitaarminnende snaken uit het West-Vlaamse Rekkem, gevoed door hetzelfde grondtype waaruit onder meer STAKE is ontsproten. Jonathan Deboosere en de gebroeders David en Anthony Vanderroost maakten eerst deel uit van het vijfkoppige Aim For Alteration, om even later te besluiten dat ze als drietal luid genoeg konden klinken. Single “If Time Could Tell” leerde ons al dat de heren oor hebben voor dreigend, mysterieus rockgeluid en geduldig naar een uitbarsting konden toewerken. Vandaag mogen we ontdekken hoe de band zijn sound verder vormgeeft.

Ook nieuwste worp “Solitary Line” gaat op dat elan verder, door niet al te voortvarend van start te gaan en zo al te veel kaarten op tafel te gooien. Het verloop van het nummer laat zich kenmerken door een mysterieuze gitaar en naarstig brommend basgeluid, die het eerste deel van de song een zekere postpunknonchalance meegeven. Even voorbij halfweg vindt TRIPLE A het wel welletjes geweest. De bas gaat ratelen, cimbalen worden niet gespaard en er wordt een melodische riff uit de gitaar geperst die weliswaar nooit dreigt te verdwalen in het stevige geluid dat zijn collega instrumenten produceren.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.