Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky – “Blend” (feat. Rudimental & Afronaut Zu)

Netsky is nooit helemaal weggeweest, maar na een periode waarin hij heel wat commerciëlere muziek uitbracht, maakt hij eindelijk terug drum-‘n-bass. Met legendarische releases als “Escape”, “Come Alive” en “Love Has Gone” nestelde de jonge Belg zich aan het begin van dit decennium aan de absolute top van het dancegenre. Als gevolg daarvan speelde hij zo wat elk mogelijke zaal en festival plat. Toen hij begin dit jaar met “I See The Future In Your Eyes” de terugkeer naar zijn roots aankondigde, wreef elke fan zich alvast in de handen. Voor zijn recentste worp haalt Boris Daenen zijn bekende vriendjes van Rudimental erbij en dat resulteert alweer in een steengoede single.

De invloed van de features zijn vanaf het begin duidelijk te horen. Met een exotische beat en een zwoele baslijn creëert Netsky een zomers sfeertje op zijn nieuwe single “Blend”. In de opbouw naar de drop smijt Rudimental nog even z’n blazers in de strijd, waarna een heerlijke drum-‘n-bassbeat het feest compleet maakt. Netsky weet op een geniale manier de r&b die Afronaut Zu en Rudimental brengen te combineren met zijn eigen sound. Naar goede gewoonte bouwt hij ook deze keer nog enkele keren af om daarna het feest terug te doen losbarsten met een nog stevigere drop dan de vorige. Met “Blend” lost Daenen nog maar eens sterke single en bewijst hij trouw te zijn aan zijn muzikale roots.

Op 30 oktober verschijnt Second Nature, Netsky’s vierde studioalbum.

Netsky: Facebook / Instagram / Twitter

Rudimental: Facebook / Instagram / Twitter

Afronaut Zu: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
AlbumsRecensies

Netsky - Second Nature (★★★★): Netsky maakt ons weer gelukkig

Als je dit artikel leest en je weet niet wie Netsky is, dan wordt het hoog tijd om eens te snuffelen door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental feat. Anne Marie & Tion Wayne - "Come Over"

Het debuutalbum van Rudimental dateert al uit 2013. Voor hun eerste grote verzameling van muziek werkten de Britten samen met onder meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.