Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maren Morris – “Better Than We Found It”

Twee jaar geleden wist Maren Morris aan de zijde van Zedd en Grey met “The Middle” een grote hit te scoren en ook met bijvoorbeeld “The Bones” wist de Amerikaanse veel aandacht naar zich toe te trekken. Voornamelijk aan het begin van haar carrière bevatte de muziek van Morris countryinvloeden, zoals op debuutsingle “My Church“, maar ondertussen leunt haar muziek al een pak meer naar popmuziek. Toch bracht de muzikante vorig jaar een countryalbum uit samen met Brandi Carlile, Natalie Hemby en Amanda Shires als The Highwomen. De countrysupergroep wist ons aangenaam te verbazen en Maren Morris wist ons te amuseren met leuke teksten op solonummers “Loose Change” en “Old Soul“.

Het nieuwe “Better Than We Found It” is opnieuw een countrynummer en bovendien met inhoud die niet over hoofd is te zien. ‘America, America, God save us all from ourselves and the hell that we’ve built for our kids’ klinkt het en wat later stelt de singer-songwriter ons de vraag of ‘we’ ‘deze’ plaats niet beter kunnen achterlaten als hoe we hem gevonden hebben. De mooie tekst gaat gepaard met aangename countrymuziek en dat genre staat er om bekend geen al te grote politieke statements te bevatten. Gedurfde keuze dus van Maren Morris en het resultaat mag er ook zeker en vast zijn!

Facebook / Instagram

 

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

The Highwomen - The Highwomen (★★★★): Veel oestrogeen, maar ook ballen

Zoals altijd vonden ook aan het begin van dit jaar de Grammy Awards plaats. Deze keer was Brandi Carlile de meest genomineerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.