Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “Low”

© CPU – Tuur Penninckx

Dat Chet Faker terug is onder de naam die hem faam bezorgde, mag een grote verrassing blijken. In 2016 zei Nick Murphy zijn pseudoniem namelijk vaarwel en ging hij verder aan het werk onder zijn geboortenaam. Nadat hij onder die naam enkele experimentelere platen uitbracht, keert de man nu terug naar zijn meest succesvolle periode. Met het eerste werk van Chet Faker in vijf jaar, kunnen we ons alweer verwachten aan zwoele popmuziek volgens het boekje.

Waar Nick Murphy meer ging experimenteren, gaat Chet Faker altijd meer op zoek naar de hitgevoeligheid. Dat is op “Low” niet anders. Mede door de aanstekelijke baslijn klinkt de single heerlijk groovy. De zwoele stem van Murphy in combinatie met een al even sensueel geluid, creëert het lichaam van een geweldig goede single die Chet Faker ademt. Na het beluisteren van “Low” zijn we dan ook tevreden dat Chet Faker terug is en zich weer op die kant van zijn muzikaal spectrum gaat goeien. We zijn alvast benieuwd naar wat er nog volgt!

3683 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “Something Like This"

Van Chet Faker weten we nooit echt goed wat we exact kunnen verwachten. De Australische muzikant brengt soms muziek onder zijn eigen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adi Oasis - "Get it Got it"

Adi Oasis, voorheen wel beter bekend als Adeline, combineert in haar muziek soul, r&b, jazz en funk om haar gevoelens te uiten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “It Could Be Nice”

De laatste jaren waren we getuige van de wispelturigheid van Nicholas James Murphy. De Australiër pingpongt als muzikant regelmatig tussen zijn pseudoniem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.