Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joe Avio – “Worst In Me”

We maken elke dag opnieuw weer kennis met nieuwe talenten die op het randje van hun doorbraak staan. De Canadees Joe Avio waagde nog niet al te lang geleden de grote stap om naar Amerika te verhuizen. Zonder een plan of een goed gevulde portefeuille zocht Avio naar zijn geluid en begon hij aan zijn studies. Al snel ontpopte hij zich tot een muzikale duizendpoot en ontwikkelde hij een passie voor acht instrumenten.

Van die acht instrumenten zijn er niet meteen veel te horen op zijn nieuwe single “Worst In Me”, maar het blijft indrukwekkend hoe Joe Avio helemaal in zijn eentje een sterke poptrack uit zijn hoed tovert. Alles wat op zijn nieuwe nummer te horen is, heeft Joe zelf ingezongen, ingespeeld en aan elkaar geplakt. Joe Avio laat dus zien dat je met de juiste mindset en de nodige portie ambitie er zeker kunt geraken en dat maakt hem als artiest nog een beetje unieker.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief