Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Chris Stapleton – “Cold”

Chris Stapleton is een van die personen die eigenlijk niet echt moet worden voorgesteld. Of dan toch niet in de VS, want daar is de countryzanger heel populair, terwijl die naam hier bij slechts een selecte groep mensen een belletje zal doen rinkelen. Met een aantal Grammy’s op zijn schoorsteenmantel is de muzikant druk bezig met het afwerken van een nieuw album en daar kregen we recentelijk “Starting Over” al van te horen. Het klassieke countrynummer wordt nu opgevolgd door het fantastische “Cold”.

“Cold” begint met een zachte piano om vervolgens een totaal andere richting uit te gaan dan je zou verwachten. Het lied heeft iets weg van Paulo Nutini en is dan ook geen klassiek streepje countrymuziek. Tijdens het refrein gebruikt Stapleton zijn warme stem ten volste en strijkers zorgen ervoor dat het nog net iets dramatischer wordt. Het lied bouwt langzaamaan op naar iets dat steeds grootser wordt zonder over the top te gaan en bevat ook enkele aangename verrassingen zoals een gitaarsolo. “Cold” is een dramatisch nummer waar we het warm van krijgen.

Facebook / Instagram / Website 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

25 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief