Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Chris Stapleton – “Starting Over”

Chris Stapleton is een heel grote naam in Amerika, maar omdat de passie voor countrymuziek in Europa minder vurig is dan in de VS is de muzikant hier een pak minder bekend. De man bracht reeds drie albums uit en dat leverde hem vijf Grammy’s op, waaronder eentje voor beste countryalbum. Daarnaast werkte Stapleton al verschillende keren samen met andere artiesten waaronder P!nk en jammer genoeg ook Ed Sheeran.

“Starting Over” is het eerste nummer dat Stapleton uitbrengt sinds 2018 en het is er eentje zoals we dat graag horen binnen dit genre. Een warme stem en een akoestische gitaar nemen hier het voortouw. Andere instrumentatie is eerder subtiel, maar net daarom is bijvoorbeeld de bas zo opvallend. Het lied straalt charme uit en de achtergrondstemmen voegen zeker en vast een extra dimensie aan het lied toe . De eenvoud siert op het nieuwe “Starting Over”.

Facebook / Instagram / Website 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief