Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruce Springsteen – “Ghosts”

Twee weken geleden al kwam The Boss met het nieuws dat hij samen met zijn goeie vrienden van de E Street Band een gloednieuw album had klaargemaakt. Meteen kregen we met “Letter To You” de titeltrack uit die plaat en de man bedient ons vandaag weer met een gloednieuw nummer uit het album. Eén dag na zijn 71ste verjaardag komt hij met “Ghosts” op de proppen. Op 23 oktober verschijnt de volledige Letter To You plaat, nog een kleine maand wachten dus.

In tegenstelling tot de vorige single, start “Ghosts” iets braver. Het is eerst Bruce zijn oude stem die de bovenhand neemt, maar dan bij het refrein toch op meer euforie kan rekenen. Ook bij deze single is het speelplezier duidelijk hoorbaar, en het is ook daarvoor dat Springsteen het moet doen. Hij heeft letterlijk niets meer te bewijzen en dat hoor je op “Ghosts” heel duidelijk. De song is een positief anthem geworden waarbij we The Boss en zijn band op een frisse manier een Bruce Springsteen nummer volgens het boekje horen brengen. Een saxofoon, een piano en de legende die ‘I’m alive’ luidkeels uit zijn stembanden laat komen, maken samen een euforisch einde. Zo horen we hem graag bezig.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2906 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
AlbumsRecensies

Bad Nerves - Bad Nerves (★★★★): Onuitgegeven mix van zenuwslopende genres

Er is tegenwoordig onmetelijk veel (sociale) media om je als band bekend te maken aan de wereld. Een band die alles mooi…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Bleachers - "45" & "chinatown" feat. Bruce Springsteen

Het is alweer drie jaar geleden dat we een album kregen van Bleachers, het project rond Jack Antonoff. Maar dat wil niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.