Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Holy Motors – “Trouble”

Het zit snor bij de vierkoppige groep Holy Motors uit Estland. Na het verrassende succes van hun eerste langspeler Slow Sundown, waarmee ze indruk maakten op americana- en shoegazefans, keren ze nu terug met de moeilijke opdracht de kwaliteit en populariteit van hun eerste album te evenaren. Naar aanloop van hun tweede albumrelease stellen ze ons met hun derde single van hun nieuwe project gerust dat dit zal lukken.

Van zodra je de eerste noten hoort van “Trouble” komt er een warm gevoel naar boven, dat meteen mooi in contrast staat met de weemoedige zang van de frontvrouw Ellian Tulve. Doordat ze weer heerlijk spelen met hun shoegaze- en americana-invloeden, blijft het gevoel van geborgenheid tot het einde overeind en verheugen we ons al op hun tweede grote wapenfeit, waarmee ze hopelijk weer raak schieten.

Hun tweede album Horse verschijnt op 16 oktober via Wharf Cat Records.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief