Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Smoke DZA, Wiz Khalifa, Curren$y, Big K.R.I.T. & Girl Talk – “Santos Party House”

Smoke DZA is een New Yorkse rapper die opgroeide met invloeden uit de grote stad. Hij leerde rappen met Jay-Z en The Notorious B.I.G. als zijn grote voorbeelden. Een echte doorbraak heeft hij voorlopig nog niet gekend, maar hij weet wel van aanpakken. Nummers met onder andere Mac Miller en Rick Ross zijn toch grote stappen die gezet worden. Dit keer doet hij het samen met een hele hoop gasten; onder meer Wiz Khalifa en Big Krit krijgen we te horen.

“Santos Party House” is een zeer zomers nummer dat een atypische sfeer uitstraalt voor een rapsong. Geen harde bassen of hihats die gek gaan, maar een zomerse melodie met drums die eerder de kant van house opgaan. Het resultaat is alsnog zeer aangenaam om naar te luisteren. Samenwerkingen tussen grote groepen rappers kunnen we altijd smaken, zeker als Wiz Khalifa deel van die groep uitmaakt. Wiz zelf neemt het refrein voor zijn rekening; zijn terugkerend gedeelte zorgt voor een sterke vaste factor doorheen de track. Aan variatie ontbreekt het niet, want elke rapper brengt zijn eigen flow en stijl mee. We vinden niet dat het nummer er erg uit springt, maar een toffe vibe heeft het zeker wel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lukas Graham - "Where I'm From" (feat. Wiz Khalifa)

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende samenwerking, deze tussen Lukas Graham en Wiz Khalifa. Toch werkt ze verbazingwekkend…
AlbumsRecensies

MadeinTYO - Never Forgotten (★★★): Glimlach verzekerd

Malcolm Jamaal Davis is een man van vele omzwervingen. Hij werd geboren op het Amerikaanse eiland Hawaii, bracht zijn tienerjaren door in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Protoje feat. Wiz Khalifa - "A Vibe"

Wie aan reggae denkt deze dagen, denkt aan Protoje. De Jamaicaanse zanger behoort tot een van de grootste reggaeartiesten van deze generatie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.